ՍԵՂԱՆԻ ՁԵՎԱՎՈՐՈՒՄ ԵՎ ՖՈՒՐՇԵՏՏՈՐԹԵՐԻ ՁԵՎԱՎՈՐՈՒՄՖԼՈՐԻՍՏԻԿԱՄԱՏՆԱՀԱՐԴԱՐՈՒՄ ԵՎ ՊԵԴԻԿՅՈՒՐՎԱՐՍԱՀԱՐԴԱՐՈՒՄԴԻՄԱՀԱՐԴԱՐՈՒՄ ԵՎ ԿՈՍՄՈՏՈԼՈԳԻԱՀԱԳՈՒՍՏԻ ՄՈԴԵԼԱՎՈՐՈՒՄ, ԿԱՐ ՈՒ ՁԵՎԽՈՀԱՐԱՐՈՒԹՅՈՒՆՓՈՒՉԻԿՆԵՐԻ ՁԵՎԱՎՈՐՈՒՄՀԱՐՍԱՆԻՔՆԵՐԻ ԿԱԶՄԱԿԵՐՊՈՒՄ ԵՎ ՁԵՎԱՎՈՐՈՒՄԲԻԶՆԵՍ ԵՎ ՄԵՆԵՋՄԵՆԹԹԱՐԹԻՉՆԵՐԻ ԵՐԿԱՐԱՑՈՒՄՏԱՏՈՒԱԺ՝ ՀՈՆՔԵՐԻ ԵՎ ՇՈՒՐԹԵՐԻՄԱՏՈՒՑՈՂՆԵՐԻ ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄ ԵՎ ՎԵՐԱՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄ
ԼՅՈՒՍԻՆԿԱ ՔՈԼԵՋԴԱՍԱՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄՆԿԱՐՉԱԿԱՆ ԽՄԲԱԿՊԱՐԱՅԻՆ ՍՏՈՒԴԻԱ

ԼՐԱՀՈՍ

ԽՈՀԱՐԱՐՈՒԹՅՈՒՆ

ԽՈՀԱՐԱՐՈՒԹՅՈՒՆ
Ծրագրում՝
Հայկական և արտասահմանյան խոհանոց
Խոհարարության պատմություն
Աղցանների, նախուտեստների, տաք ուտեստների պատրաստում և մատուցում
Տավարի, խոզի, գառան և ձկան մսի մշակում, ջերմային տարբեր եղանակներով մշակում և պատրաստում
Արգանակների պատրաստում և մարինացում
Տարբեր տեսակի խմորների պատրաստում-արտասահմանյան հացեր, լահմաջո, պիցցա և այլն
Իտալական, ֆրանսիական, իսպանական և մեքսիկական դասական ուտեստների պատրաստում
Քարտերի լրացում, մենյուի կազմում, ռեստորանային բիզնեսի կառավարում և այլն
Անհրաժեշտ բոլոր մթերքները և պարագաները տրամադրվում են մեր կողմից
Ուսանողներին ընձեռում ենք հնարավորություն՝ պրակտիկան անցկացնելու քաղաքի բարձրակարգ ռեստորաններում
Ուսման տևողությունը՝ 4 ամիս
Դասընթացն ավարտողներին տրվում է դիպլոմ և հավաստագիր
Շտապե՛ք գրանցվել, տեղերը սահմանափակ են

Հասցեն՝ Գ.Նժդեհ 17, «ՀԱՅՐԵՆԻՔ» առևտրի կենտրոն, 2-րդ հարկ, 6-րդ սենյակ

Հեռ.՝ (010) 49-99-93, (091) 51-80-60, (098) 49-98-93

ԼՈՒՍԱՆԿԱՐՆԵՐ

ԱՐԱԳ ՄՈՒՏՔ

Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են։ © 2015 - 2019

Կայքի պատրաստումը` Hurachq Web

Հասցեն՝ Գ.Նժդեհ 17, «ՀԱՅՐԵՆԻՔ» առևտրի կենտրոն, 2-րդ հարկ, 6-րդ սենյակ
Հեռ՝․ (010) 49-99-93, (091) 51-80-60, (098) 49-98-93,

Էլ-Փոստ՝ lusinkadesignstudio@mail.ru