Հրուշակագործություն

Ծրագրում`

  • Բիսկվիթների տեսակներ
  • Տորթերի հավաքման տեխնոլոգիա
  • Եփված խմորի տեսակներ և ձևավորման ժամանակակից տարբերակներ
  • Մաստիկայով և մարցեպանով տորթերի պատրաստում և ձևավորում
  • Ժամանակակից մուսային դեսերտներ (կոնֆի և անաբել միջուկներով)
  • Փխրուն խմորի տեսակներ (տարտեր, տարտուֆո)
  • Ամեն ինչ շոկոլադի մասին (ձևավորում և ջերմամշակում)
  • Դոնդողներ (մրգային և 3D ծաղիկներով)
  • Չիզքեյքերի պատրաստում
  • Մակարոն, զեֆիր, մարշմելլո
  • Քափքեյք, մաֆֆին, թխվածքաբլիթներ
  • Շերտավոր խմորի տեսակներ
  • Շաքարային ծաղիկներ
  • Արևելյան քաղցրավենիք
  • Մերինգա (շվեյցարական բեզե)
  • Թրենդային տորթեր (կարմիր թավիշ, վելյուր)
  • Հայելային գլազուր
  • Կարամել
  • Իզոմալտ
  • Կոմպոտե
  • Կրեմ Չիզ
  • Գանաշ
  • Այսինգ
  • Էկլեր
  • Մուլյաժ
  • Դասընթացի տևողությունը 3 ամիս է` շաբաթական 3 անգամ, 2 ժամով
  • Դասընթացի ընթացքում մթերքն ու գործիքները տրամադրում է կենտրոնը
  • Դասընթացի մասնակիցներին տրվում է դիպլոմ և հավաստագիր
  • Միգուցե հետաքրքրեն նաև...
    Հրուշակագործություն
    Խոհարարություն
    Սեղանի ձևավորում և
    ֆուրշետ
    Ֆլորիստիկա
    Հարսանեկան ձևավորում
    Փուչիկներով ձևավորում
    Հագուստի մոդելավորում
    և կարուձև
    Վարսահարդարում
    Դիմահարդարում
    Մատնահարդարում
    Կոսմետոլոգիա
    Թարթիչների լիցք
    թարթիչների և հոնքերի
    լամինացիա
    Հոնքերի և շուրթերի
    տատուաժ
    Փոշեդրում և միկրոբլեյդինգ
    Ես և իմ համայնքը ագրոկրթական դասընթաց
    © 2023 Լյուսինկա ուսումնական կենտրոն: Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են: