Դասընթացներ
Մեր մասին
Հոլովակներ
Կարծիքներ
Գործընկերներ
Հետադարձ կապ
Դիմել հիմա
Դասընթացներ
Հայտ
Մեր մասին
Հոլովակներ
Կարծիքներ
Գործընկերներ
Հետադարձ կապ
Հրուշակագործություն
Ծրագրում`
Բիսկվիթների տեսակներ
Տորթերի հավաքման տեխնոլոգիա
Եփված խմորի տեսակներ և ձևավորման ժամանակակից տարբերակներ
Մաստիկայով և մարցեպանով տորթերի պատրաստում և ձևավորում
Ժամանակակից մուսային դեսերտներ (կոնֆի և անաբել միջուկներով)
Փխրուն խմորի տեսակներ (տարտեր, տարտուֆո)
Ամեն ինչ շոկոլադի մասին (ձևավորում և ջերմամշակում)
Դոնդողներ (մրգային և 3D ծաղիկներով)
Չիզքեյքերի պատրաստում
Մակարոն, զեֆիր, մարշմելլո
Քափքեյք, մաֆֆին, թխվածքաբլիթներ
Շերտավոր խմորի տեսակներ
Շաքարային ծաղիկներ
Արևելյան քաղցրավենիք
Մերինգա (շվեյցարական բեզե)
Թրենդային տորթեր (կարմիր թավիշ, վելյուր)
Հայելային գլազուր
Կարամել
Իզոմալտ
Կոմպոտե
Կրեմ Չիզ
Գանաշ
Այսինգ
Էկլեր
Մուլյաժ
Դասընթացի տևողությունը 3 ամիս է` շաբաթական 3 անգամ, 2 ժամով
Դասընթացի ընթացքում մթերքն ու գործիքները տրամադրում է կենտրոնը
Դասընթացի մասնակիցներին տրվում է դիպլոմ և հավաստագիր
Դիմել հիմա
Միգուցե հետաքրքրեն նաև...
Տեսնել ավելին
Հրուշակագործություն
Խոհարարություն
Սեղանի ձևավորում և
ֆուրշետ
Ֆլորիստիկա
Հարսանեկան ձևավորում
Փուչիկներով ձևավորում
Հագուստի մոդելավորում
և կարուձև
Վարսահարդարում
Դիմահարդարում
Մատնահարդարում
Կոսմետոլոգիա
Թարթիչների լիցք
թարթիչների և հոնքերի
լամինացիա
Հոնքերի և շուրթերի
տատուաժ
Փոշեդրում և միկրոբլեյդինգ
Ես և իմ համայնքը ագրոկրթական դասընթաց