Դասընթացներ
Մեր մասին
Հոլովակներ
Կարծիքներ
Գործընկերներ
Հետադարձ կապ
Դիմել հիմա
Դասընթացներ
Հայտ
Մեր մասին
Հոլովակներ
Կարծիքներ
Գործընկերներ
Հետադարձ կապ
Խոհարարություն
Ծրագրում`
Համաշխարհային խոհանոցի պատմություն
Խոհարարի մասնագիտությունը որպես արվեստ
Առողջ սնունդ և ճիշտ սննդակարգ
Անվտանգություն և սանիտարահիգիենիկ նորմեր
Կտրատման եղանակներ և հիմունքներ
Նախուտեստների, աղցանների և հիմնական ուտեստների պատրաստում և մատուցում
Արգանակների, ապուրների և թանձրուկների պատրաստում
Մսամթերքի ջերմային մշակման եղանակներ, ջերմային վիճակներ, մարինացում Արտասահմանյան խոհանոցների պատմություն
Համաշխարհային ճանաչում ունեցող ուտեստների պատրաստում
Խմորների և փխրուն խմորով ուտեստների պատրաստում
Հացերի տեսակներ, իտալական հացեր, լահմաջո, պիցցա, խաչապուրիներ
Սուշի, ռոլլ, մակի
Մենյուների կազմում
Տեխնոլոգիական քարտերի կազմում
Դասընթացի տևողությունը 4 ամիս է` շաբաթական 3 անգամ, 2 ժամով
Դասընթացի ընթացքում մթերքն ու գործիքները տրամադրում է կենտրոնը
Դասընթացի ավարտին ապահովում ենք ռեստորանային համալիրում 2 շաբաթյա պրակտիկայով
Դասընթացի մասնակիցներին տրվում է դիպլոմ և հավաստագիր
Դիմել հիմա
Միգուցե հետաքրքրեն նաև...
Տեսնել ավելին
Հրուշակագործություն
Խոհարարություն
Սեղանի ձևավորում և
ֆուրշետ
Ֆլորիստիկա
Հարսանեկան ձևավորում
Փուչիկներով ձևավորում
Հագուստի մոդելավորում
և կարուձև
Վարսահարդարում
Դիմահարդարում
Մատնահարդարում
Կոսմետոլոգիա
Թարթիչների լիցք
թարթիչների և հոնքերի
լամինացիա
Հոնքերի և շուրթերի
տատուաժ
Փոշեդրում և միկրոբլեյդինգ
Ես և իմ համայնքը ագրոկրթական դասընթաց