Խոհարարություն

Ծրագրում`

  • Համաշխարհային խոհանոցի պատմություն
  • Խոհարարի մասնագիտությունը որպես արվեստ
  • Առողջ սնունդ և ճիշտ սննդակարգ
  • Անվտանգություն և սանիտարահիգիենիկ նորմեր
  • Կտրատման եղանակներ և հիմունքներ
  • Նախուտեստների, աղցանների և հիմնական ուտեստների պատրաստում և մատուցում
  • Արգանակների, ապուրների և թանձրուկների պատրաստում
  • Մսամթերքի ջերմային մշակման եղանակներ, ջերմային վիճակներ, մարինացում Արտասահմանյան խոհանոցների պատմություն
  • Համաշխարհային ճանաչում ունեցող ուտեստների պատրաստում
  • Խմորների և փխրուն խմորով ուտեստների պատրաստում
  • Հացերի տեսակներ, իտալական հացեր, լահմաջո, պիցցա, խաչապուրիներ
  • Սուշի, ռոլլ, մակի
  • Մենյուների կազմում
  • Տեխնոլոգիական քարտերի կազմում
  • Դասընթացի տևողությունը 4 ամիս է` շաբաթական 3 անգամ, 2 ժամով
  • Դասընթացի ընթացքում մթերքն ու գործիքները տրամադրում է կենտրոնը
  • Դասընթացի ավարտին ապահովում ենք ռեստորանային համալիրում 2 շաբաթյա պրակտիկայով
  • Դասընթացի մասնակիցներին տրվում է դիպլոմ և հավաստագիր
  • Միգուցե հետաքրքրեն նաև...
    Հրուշակագործություն
    Խոհարարություն
    Սեղանի ձևավորում և
    ֆուրշետ
    Ֆլորիստիկա
    Հարսանեկան ձևավորում
    Փուչիկներով ձևավորում
    Հագուստի մոդելավորում
    և կարուձև
    Վարսահարդարում
    Դիմահարդարում
    Մատնահարդարում
    Կոսմետոլոգիա
    Թարթիչների լիցք
    թարթիչների և հոնքերի
    լամինացիա
    Հոնքերի և շուրթերի
    տատուաժ
    Փոշեդրում և միկրոբլեյդինգ
    Ես և իմ համայնքը ագրոկրթական դասընթաց
    © 2023 Լյուսինկա ուսումնական կենտրոն: Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են: