Սեղանի ձևավորում և ֆուրշետ

Ծրագրում`

  • Մատուցման էթիկետ
  • Սպասքադրում
  • Անձեռոցիկների ձևավորում
  • Կարվինգ՝ տարբեր բանջարեղեններով և մրգերով
  • Ասորտիների ձևավորում
  • Կանապեների պատրաստում
  • Ֆրուտոպիաների պատրաստում
  • Ամբողջական և կտրատած մրգերի ձևավորում
  • Խավարտների ձևավորում
  • Աղցանների ձևավորում
  • Պանրի և մսի տեսականու սեթեր
  • Աղանդեր (դոնդողով մրգային տորթ, 3D դոնդող, շոկ-մանժե, սուֆլե, մրգային մուս)
  • Թեմատիկ ֆուրշետների կազմակերպում
  • Դասընթացի տևողությունը 3 ամիս է` շաբաթական 3 անգամ, 2 ժամով
  • Դասընթացի ընթացքում մթերքն ու գործիքները տրամադրում է կենտրոնը
  • Դասընթացի մասնակիցներին տրվում է դիպլոմ և հավաստագիր
  • Միգուցե հետաքրքրեն նաև...
    Հրուշակագործություն
    Խոհարարություն
    Սեղանի ձևավորում և
    ֆուրշետ
    Ֆլորիստիկա
    Հարսանեկան ձևավորում
    Փուչիկներով ձևավորում
    Հագուստի մոդելավորում
    և կարուձև
    Վարսահարդարում
    Դիմահարդարում
    Մատնահարդարում
    Կոսմետոլոգիա
    Թարթիչների լիցք
    թարթիչների և հոնքերի
    լամինացիա
    Հոնքերի և շուրթերի
    տատուաժ
    Փոշեդրում և միկրոբլեյդինգ
    Ես և իմ համայնքը ագրոկրթական դասընթաց
    © 2023 Լյուսինկա ուսումնական կենտրոն: Բոլոր իրավունքները պաշտպանված են: